Foldedører

Praktisk, stilrent og økonomisk

Valgfrihet i design og farger, høyder og bredde

Foldedører er et praktisk valg, uansett om man bor trangt eller ikke. En vanlig slagdør tar nesten 2 m² veggplass når den står åpen og ca 1 m² gulvplass når den åpnes eller lukkes. En foldedør er derfor et godt valg når man vil utnytte plassen maksimalt – med både større gulvplass, veggplass og bedre romutnyttelse.

Med en foldedør fra Saxi er det enkelt å stenge av kjøkkenet for matos, lyder eller en uryddig benk når gjestene kommer. Med f.eks. en Saxi Eksklusiv er det enkelt å løse problemet, og samtidig beholde rommet lyst og åpent, med klare eller sotede glass i panelene.

Varmer du opp rom du sjeldent bruker?

Med en foldedør kan du med enkle grep dele opp større rom, lukke av avdelinger du ikke bruker eller dele den unødvendig store stuen i to. Ved bruk av en foldedør fra Saxi beholder du muligheten til å møblere hele rommet, mens du samtidig kan spare penger på fyringsutgiftene.

Kontakt oss

Vi produserer etter kundens ønsker og behov

Saxi Foldedører kan leveres etter kundens ønske, med eller uten styring i gulv. Det er to valgmuligheter for gulvstyring, enten ovenpåliggende terskel med styrespor i heltre eik, eller gulvskinne for nedfelling i aluminium. Gulvstyring gjør foldedøren mer stabil og enklere å åpne/lukke.

Som standard leveres foldedøren med håndtak i tre, tilpasset dørens overflate. I håndtaket sitter en sneppertlås, som ved behov kan skiftes ut med en alminnelig nøkkellås. Toppskinne i aluminium og foringer tilpasset dørens overflate leveres med alle foldedør modellene.