Saxi Løsninger

Gode løsninger bygger på omtanke

Effektiv utnyttelse av dyre kvadratmeter er en stor utfordring i dagens boligmarked. En vanlig slagdør tar nesten 2 m² veggplass når den står åpen og ca 1 m² gulvplass når den åpnes eller lukkes. Når et større rom skal deles i to, eller mindre rom skal lukkes av, gjelder ikke bare kravet til et fysisk skille. Løsningen skal også være fleksibel, praktisk, enkel i bruk og ha et attraktivt design. Våre foldedører og foldevegger er et praktisk valg, uansett om man bor trangt eller ikke. De tar liten plass, skreddersys etter åpningen de skal inn i og er enkle å bruke.
Et Saxi-produkt er derfor en god løsning når man vil utnytte plassen maksimalt, med både større gulvplass, veggplass og bedre romutnyttelse.

Om Saxi Industrier

Vi er en salgs- og produksjonsbedrift med lokaler i Solbergelva, rett utenfor Drammen. Her produserer vi foldedører og foldevegger, som skreddersys etter våre kunders mål, ønsker og behov. Både Saxi-navnet og produktene har eksistert siden 1937, da firmaet ble grunnlagt av Johan Ekeberg. Saxi-dørene har siden blitt assosiert med kvalitet og god service, og det er noe vi kontinuerlig jobber for å kunne opprettholde også den dag i dag.

I 2017 fyller vi 80 år og er stolte av å kunne si at vi er en bedrift i stadig utvikling!

Salg av produktene foregår direkte fra våre lokaler i Solbergelva, hvor vi skreddersyr, produserer og sender varene rundt om til hele landet. Foldedører kan også bestilles gjennom diverse byggevareforhandlere rundt om i Norge, samt noen snekkermestre og entreprenører.

Saxi Industrier AS tar gjerne imot en hyggelig forespørsel, og det gleder oss å kunne vise frem en flott utstilling av alle foldedørmodellene, samt et utvalg av produkter innen foldevegger, glassvegger m.m. i vårt store showroom i Solbergelva.

Kontakt oss

Vi produserer etter kundens ønsker og behov

Ønsker du å spare fyringsutgifter kan du ved bruk av en foldedør fra Saxi spare penger på fyringsutgiftene i de kalde høst- og vintermånedene.
 Varmer du opp rom du sjelden bruker, kan en foldedør med enkle grep dele opp større rom, lukke av avdelinger du ikke bruker, eller dele den unødvendig store stuen i to.

Har du en uteplass du ønsker å skjerme, eller en utestue du ønsker å lukke av for å forlenge sesongen, er en av våre uisolerte glassvegger et praktisk og økonomisk godt valg.

Vi har alltid vært opptatt av å skape praktiske og brukervennlige løsninger for kundene våre. Med utgangspunkt i basismodellene, kan vi tilby skreddersydde løsninger som møter nær sagt alle ønsker, både designmessig og funksjonelt.