Foldevegg Saxi 911

 • Saxi 911 kan brukes både i inne- og utemiljø.*
 • Standard overflate: RAL 9010 (HVIT), glans 30. Andre overflater kan bestilles fra RAL fargekart.
 • Fylling: 6mm herdet glass. Kan bestilles i en rekke utførelser; eks. frostet, laminert osv., eller med utenpåliggende folie. Tett fylling – fra fargekart.
 • Rammebredde: 40x51mm. – Sprosse: 40mm.
 • Skreddersys etter lysåpningsmål. (Bredde x Høyde)
 • Tilleggsutstyr: Ovenpåliggende terskel (alu.), nedfellbar gulvskinne (alu.), sprosse ++
 • *OBS! Alle våre glassfoldevegger har uisolerte profiler!

SAXI 911 er vårt nyeste produkt

En moderne foldevegg i aluminium og herdet glass. Smale rammeprofiler gir et moderne inntrykk og beholder er åpen romfølelse, til og med når veggen er lukket. Foldeveggen er spesialdesignet for det private hjem, og steder der man ønsker en enkel, men elegant foldeveggsløsning med store glassfelter. Produktet består av sammenhengslede eller enkeltgående elementer som henges opp i en skinne i taket.

Elementene leveres med enten sentrisk eller eksentrisk plasserte hjul, avhengig av mulighetene for parkering ift vegger, dører og møblering ellers. Siste element fungerer som gangdør. Et meget brukervennlig system som møter lydkrav 25dB. Til utendørs bruk, der det ikke er krav til isolerte profiler, passer foldeveggen ypperlig. Kan ikke brukes som klimaskille.

Kan brukes både i inne- og utemiljø

En glassfoldevegg spesialdesignet for det private hjem og steder der man ønsker en enkel, men elegant foldeveggsløsning med glass.

Aluminiumsprofilene i SAXI 911 er 40mm brede og kan leveres i RAL-farger etter ønske. Elementene leveres enten med sentrisk eller eksentrisk plasserte hjul, avhengig av mulighetene for parkering i forhold til vegger, dører og møblering ellers. Siste element fungerer som gangdør.

Veggen kan også leveres som enkeltkjørende elementer med parkering utenfor hovedskinnen. Styreskinne i gulv er ikke nødvendig ved topunkts opphengte vegger.

SAXI 911 er et meget brukervennlig system. Med sine smale og enkle rammeprofiler er den spesialdesignet til å passe like godt inn i private hjem som i et offentlig miljø.

Glassfoldeveggen består av sammenhengslede elementer eller enkeltgående elementer som henges opp i en skinne i taket.Topunkts opphengte vegger har magnetlister mellom elementene.

Hengslede elementer har skjulte hengsler.som gir en ubrutt flate over profilene når veggen er lukket. Alt for å gjøre produktet så enkelt og elegant som mulig.

SAXI 911 er utstyrt med doble slepelister mot tak og gulv, og tetnings- lister mellom elementene. Dette sikrer at god lydisolasjon oppnås.

Levering og bruk

SAXI 911 leveres som standard med hvitlakkerte profiler i RAL-kode 9010, men kan også leveres i RAL-farger etter ønske, eller med natureloksert overflate.

Som standard leveres SAXI 911 med klart glass (6mm), men kan også leveres med sandblåst/ satinert glass eller tette plater med laminat eller finer overflate. Alt glass er herdet eller laminert for å følge krav til personsikkerhet.

SAXI 911 har ikke isolerte profiler og kan derfor ikke brukes som klimaskille, men det fungerer likevel godt som delevegger til utendørs bruk, f.eks til utestuer, vinterhager osv.

Spesifikasjoner

Profiltykkelse: 50 mm
Profilbredde: 40mm
.

Optimal element-bredde:
K+C – 800mm
2pk.opph.- 1000-1200mm

Max høyde:
3000mm
.

Vekt pr. m2:
m/std. 6mm herdet glass
ca. 25 kg

Laboratoriemålt lydisolasjon:
ca. 25 dB

 

Opphengs- / Parkeringsløsninger

C1
K1-H
K1-V
K2
C2
N3
N2

Bruksveiledning

 1. Trekk de første 2 elementene ut fra parkeringen til de nesten står parallelt med vegglinjen/kjøreskinnen.
 2. Skyv på kanten av det første elementet for å kjøre veggen ut i rommet. Veggen blir ikke helt rett. Husk å skyve langsomt.
 3. Rett veggen ut så den blir plan ved å trykke på elementkoblingene og lås fast de innebygde skåtene med det løse betjeningshåndtaket. Begynn i parkeringssiden.
 4. På elementet før dør-/lukkeelementet fastlåses skåtene i topp og bunn. VIGTIG!
 5. Til slutt lukkes dørelementet. Er elementet uten håndtak (lukkeelement) låses det med skåten.

 

Åpning av vegg: Samme framgangsmåte men i omvendt rekkefølge. Husk! Betjen alltid veggen forsiktig og benytt alltid skåtene.

Vedlikehold:

Hjul, skåter og hengsler er smurt av våre montører og skal normalt ikke vedlikeholdes. Hvis funksjonen skulle ha blitt treg, kan hjul og hengsler smøres med syrefri olje eller teflonolje.

Skulle veggens funksjon bli tung, kan det skyldes bygningssetninger eller materialfeil som ikke har kunnet konstateres i kvalitetskontrollen. Kontakt vennligst Saxi for service. Skader forårsaket av feil betjening, setningsskader eller vold hører ikke under alminnelig garanti, og reparasjon skjer for brukers regning.

Rengjøring:

Veggen vaskes i mildt såpevann med en bløt klut. Alle hengsler og beslag ettertørres med en tørr klut – beslag og hjul er smurt og må ikke avfettes.

Be om tilbud

Interessert i å vite mer om dette produktet? Fyll ut kontaktskjema så kontakter vi deg for tilbud.
 • Jeg samtykker i at mine opplysninger kan lagres i henhold til Saxi Industrier AS sin personvernspolicy.