Foldevegg Saxi 910

 • Saxi 910 kan brukes både i inne- og utemiljø.*
 • Standard overflate: RAL 9010 (HVIT), glans 30. Andre overflater kan bestilles fra RAL fargekart.
 • Fylling: 6mm herdet glass. Kan bestilles i en rekke utførelser; eks. frostet, laminert osv., eller med utenpåliggende folie. Tett fylling – fra fargekart.
 • Rammebredde: 60x60mm. – Sprosse: 40mm.
 • Skreddersys etter lysåpningsmål. (Bredde x Høyde)
 • Tilleggsutstyr: Terskel, nedfellbar gulvskinne, sprosse ++
 • *OBS! Alle våre glassfoldevegger har uisolerte profiler!

Saxi 910 – Til bruk både inne og ute

Foldevegg Saxi 910 er en praktisk foldevegg i aluminium og herdet glass. Møter lydkrav 28dB. Enkel å betjene. Produktet består av sammenhengslede eller enkeltgående elementer som henges opp i en skinne i taket. Elementene leveres med enten sentrisk eller eksentrisk palsserte hjul, avhengig av mulighetene for parkering ift vegger, dører og møblering ellers. Siste element fungerer som gangdør.

Kan brukes både i offentlig rom og private hjem, samt til utendørs bruk der det ikke er krav til isolerte profiler. Kan ikke brukes som klimaskille. Saxi 910 anbefales i utemiljø der det kan oppstå mye vind og vær, da det er en mer robust og kraftig løsning enn Saxi 911.

Ideell til oppdeling av rom hvor lysgjennomgang er ønskelig

SAXI 910 er en glassfoldevegg bygget opp av aluminiumsprofiler med isatt glass. Løsningen er ideell til oppdeling av vanlige rom hvor lysgjennomgang fra rom til rom er ønskelig.

Som standard leveres SAXI 910 med klart glass (6mm), men kan også leveres med sandblåst/ satinert glass eller tette plater. Alt glass er herdet eller laminert for å følge krav til personsikkerhet.

Aluminiumsprofilene i SAXI 910 er 60mm og kan leveres i RAL-farger etter ønske. Elementene leveres enten med sentrisk eller eksentrisk plasserte hjul, avhengig av mulighetene for parkering i forhold til vegger, dører og møblering ellers. Siste element fungerer som gangdør. S

AXI 910 kan også leveres som enkeltgående elementer med parkering utenfor hovedskinnen, eller som en gulvgående kanthengt løsning. Styreskinne i gulv er ikke nødvendig ved topunkts opphengte vegger.

SAXI 910 er et meget brukervennlig system og passer like godt inn i private hjem som i et offentlig miljø. Glassfoldeveggen består av sammenhengslede elementer eller enkeltgående elementer som henges opp i en skinne i taket.

SAXI 910 er utstyrt med doble slepelister mot tak og gulv, og tetningslister mellom elementene. Dette sikrer at god lydisolasjon oppnås, og gjør at produktet kan møte krav på opptil 28d8 (lab.målt).

*Dette produktet har ikke isolerte profiler og kan derfor ikke brukes som klimaskille, men det fungerer likevel godt som delevegger til utendørs bruk, f.eks til utestuer, vinterhager osv.

Spesifikasjoner

Profiltykkelse: 60 mm
Profilbredde: 60mm
.

Optimal element-bredde:
K+C – 800mm
2pk.opph.- 1000-1200mm

Max høyde:
3000/4000mm
(krever sprosse o. 2700mm)

Vekt pr. m2:
m/std. 6mm herdet glass
ca. 25 kg

Laboratoriemålt lydisolasjon:
28 dB

 

Opphengs- / Parkeringsløsninger

C1
K1-H
K1-V
K2
C2
N3
N2

Bruksveiledning

 1. Trekk de første 2 elementene ut fra parkeringen til de nesten står parallelt med vegglinjen/kjøreskinnen.
 2. Skyv på kanten av det første elementet for å kjøre veggen ut i rommet. Veggen blir ikke helt rett. Husk å skyve langsomt.
 3. Rett veggen ut så den blir plan ved å trykke på elementkoblingene og lås fast de innebygde skåtene med det løse betjeningshåndtaket. Begynn i parkeringssiden.
 4. På elementet før dør-/lukkeelementet fastlåses skåtene i topp og bunn. VIGTIG!
 5. Til slutt lukkes dørelementet. Er elementet uten håndtak (lukkeelement) låses det med skåten.

 

Åpning av vegg: Samme framgangsmåte men i omvendt rekkefølge. Husk! Betjen alltid veggen forsiktig og benytt alltid skåtene.

Vedlikehold:

Hjul, skåter og hengsler er smurt av våre montører og skal normalt ikke vedlikeholdes. Hvis funksjonen skulle ha blitt treg, kan hjul og hengsler smøres med syrefri olje eller teflonolje.

Skulle veggens funksjon bli tung, kan det skyldes bygningssetninger eller materialfeil som ikke har kunnet konstateres i kvalitetskontrollen. Kontakt vennligst Saxi for service. Skader forårsaket av feil betjening, setningsskader eller vold hører ikke under alminnelig garanti, og reparasjon skjer for brukers regning.

Rengjøring:

Veggen vaskes i mildt såpevann med en bløt klut. Alle hengsler og beslag ettertørres med en tørr klut – beslag og hjul er smurt og må ikke avfettes.

Be om tilbud

Interessert i å vite mer om dette produktet? Fyll ut kontaktskjema så kontakter vi deg for tilbud.
 • Jeg samtykker i at mine opplysninger kan lagres i henhold til Saxi Industrier AS sin personvernspolicy.